Újra Spanyol Kulináris Praktika

Spanyol főzőest. Jössz?

Főzőest, Spanyol Kulináris Praktika, Miele Főzőiskola, Spanyol Portál, spanyol konyhaGyere, újra főzünk! Hogy hol és mit? A Miele Főzőiskolában spanyol secialitásokat, tapas-okat, Kis Sanyi chef vezetésével. Nem kell profinak lenned, a program amatőröknek szól, baráti légkörben zajlik és a végén meg is esszük, amit főztünk. 

 

A Spanyol Portál és a Miele Főzőiskola közös szervezésében 2013. szeptember 19-én este 6 órától egy több fogásos menüsort fogunk elkészíteni. Sanyi a chef lesz a segítségünkre mindebben, aki nem csak gasztro szakértelmével, hanem jó humorával is emeli a főzőest hangulatát, ezt garantálhatjuk.

A recepteket és az előkészített hozzávalókat minden csoport kezdéskor megkapja, majd némi útbaigazítás utén indulhat is a móka.

 

 

 

A főzőest 18 órakor kezdődik és várhatóan 20:30-21:00- ig tart. Addigra elkészül a spanyol menü, amit a főzőcsapat le is tesztel a végén. :) 

Miele Főzőiskola - A hely,a hol barátságok születnek (Spanyol Kulináris Praktika) A főzéshez minden adott, a profi körülményeket, helyszínt, gépeket, konyhafelszereléseket a Miele Főzőiskola biztosítja az Alsó Törökvészi út 2. szám alatti Miele Aktív Konyhában.

 

Ha szeretnéd megismerni a spanyol konyhát, a tapas-ok világát, ott a helyed a szeptember 19-i programon! (Akkor is jelentkezhetsz nyugodtan, ha nem vagy egy nagy konyhatündér, csak egyszerűen érdekel a spanyol gasztronómia.)

Részvételi díj: 9.900 Ft (tartalmazza az alapanyagokat is)
Befizetés: banki átutalással: Miele Kereskedelmi Kft., UniCredit Bank
10900011-00000002-11120162 

Megjegyzés: Spanyol Portál

 

Érdemes időben jelentkezni, mert limitált a létszám, maximum 12 fő vehet részt a programon.

 

JELENTKEZZ ITT ÉS MOST, ONLINE!