II. Andalúz receptverseny

II. Andalúz receptverseny 

extenda-receptverseny2012. április 23-tól újra Andalúz Receptversenyt indít az Extenda. (Andalúz Kereskedelemfejlesztési Iroda). A kikötés mindössze annyi, hogy a beküldött receptednek tartalmaznia kell minimum egy andalúz alapanyagot, például olíva bogyót, spanyol sonkát, kapribogyót, Sherry ecetet. 

 

Érdemes nevezni, mert a gasztroszakértőkből álló zsűri kiválasztottjai egy spanyol chef által vezetett főzőkurzust nyernek illetve lesz majd közönségdíj is, így érdemes lesz ismerőseiteket is mozgósítani a facebook-on. 

 

andalúz receptverseny

 

Mi a teendőd?

 

* Nevezz az április 23-án induló versenyre bármilyen recepttel, a lényeg, hogy legalább egy andalúz hozzávalót használj!

* A dél-spanyol élelmiszerek tárházát a honlapunk andalúz terméklistájának segítségével fedezheted fel. Segítünk abban is, hogy melyik terméket hol keresd!

* Töltsd fel recepedet legalább egy fotó kíséretében az Egy csipetnyi Andalúzia nevű facebook oldalra, május 20-ig. (Egy pályázó csak egy recepttel nevezhet!)

* A feltöltött receptekre május 22-29-ig fogadjuk a szavazatokat a Facebookon. Szólj ismerőseidnek, hiszen minél több szavazatot kapsz, annál biztosabb a sikered!

A receptek értékelésében és a nyertesek kiválasztásában az előző évhez hasonlóan szerepet vállal Bíró Lajos, a Bock Bisztro vezető séfje, és Vajda Péter, a Dining Guide vezető szerkesztője.

Ne feledd: egy nyertest közönségszavazás útján választunk ki, a szavazók között pedig kisorsolunk egy értékes andalúz ajándékcsomagot!

 

Extenda-Andaluz-Receptverseny2

 

Nyeremények

A dél-spanyol kulinária világába kalauzolja el a kiválasztottakat Enrique Sánchez andalúz sztárséf, aki tartott már kurzust hazánk legjobb mesterszakácsainak, hazájában a Cómetelo című gasztronómiai műsort vezeti, a magyar tévénézők pedig a TV Paprika műsoraiból ismerhetik. Vezetésével a legjobbnak ítélt 13 receptbeküldő, +1 közönségdíjas részt vehet a június 9-i főzőkurzuson, a Gastropolis Főzőiskola és Gourmet Klubban {www.gasztropolisz.hu}, és elsajátíthatja az autentikus andalúz ételek elkészítésének módját.

 

A részletes játékszabályt itt olvashatod el.