Bejött a spanyoloknak!

csoki Chocome, Spanyolország, Madrid Spanyolország egyik csúcsgasztronómiai rendezvényén, a XXVI. Salón de Gourmets kiállításon óriási sikert aratott a magyar táblás sikercsoki, a ChocoMe. Tenerifétől Ibizáig, Santandertől Gibraltárig, mindenhonnan érdeklődtek a kézzel készült, személyre szabható csokoládé iránt és magyar termékként elsőként a Chocome be fog kerülni az El Corte Inglés áruházak polcaira is!

A kiállításon olyan illusztris személyek kedvelték meg rögtön a ChocoMe-t, mint María Alvarez del Manzano madridi polgármester, Miguel Arias Cañete földművelésügyi és környezetvédelmi miniszter, valamint Isidro Diaz, a Real Madrid korábbi labdarúgója.

Chocome, Espana, SpanyolországA spanyol bemutatkozást megelőzően Budapesten gasztrobloggerek és újságírók szavazhattak a lehetséges spanyolos ízvilág összeállítására, ahol a következő 3 variáció végzett dobogós helyen:

  • étcsokoládé alapon lime pasztilla - narancshéj – mandula;
  •  tejcsokoládé alapon narancs-aranymazsola;
  • fehércsokoládé alapon fahéjas cukros mandula - mandula – narancshéj

A budapesti spanyol nagykövet úr, Enrique Pastor de Gana, személyes levélben gratulált Mészáros Gábornak a remek termékhez, és a spanyol induláshoz.