¡ViVa México! ¡ViVa Prime Steakhouse!

¡ViVa México! ¡ViVa Prime Steakhouse!

Prime Steakhouse, Viva México, Mexikói hetekA mexikói konyha világszerte tradicionális ételeiről és csípős ételeiről híres. S bár maga Mexikó kicsit messze van, márciusban csak a Lövőház utcáig kell elmenned érte: Molnár Gyula, a Prime Steakhouse executive chefje Budapestre, egyenesen a vendégek tányérjába varázsolja ezt az egzotikus ízvilágot és a legnépszerűbb mexikói ételeket.

 

 

 

Prime_SteakhouseHa angus marhából készült fajitasra, tradicionálsi chili con carne-ra, bélszínes quesadilla-ra vágysz, vagy a mexikói fűszerezésű steak és a csípős chili szósz tökéletes ízkombinációját szeretnéd élvezni a legjobb minőségű mexikói borokat kortyolgatva, akkor látogass el a Mammut I. Bevásárlóközpont 3. emeletére, ahol mindezt megvalósíthatod a Prime Steakhouse-ban március 1 és 14 között, a mexikói hetek keretében.

 

Prime Steakhouse, mexikói hetek

 

A Prime Steakhouse receptje végtelenül egyszerű: végy egy hibátlan, mesés hússzeletet –ami honnan máshonnan érkezne mint Argentínából- melyen érezni a pampák és a préri szabad, boldog vadságát. Tökéletes íz-élményt kapunk. Legyen az Filet Mignon, Petite Filet, T-Bone, szárnyasok, halak, saláták, desszertek - bármit választasz nem nyúlhatsz mellé.

 

Prime Steakhouse, Mexikói hetek

 

Egy szaftos, vajpuha, a szájban lágy rostjaira eső, ízes-érlelt hússzelet olyan kulináris élvezetet képes okozni, amelynek intenzitása leginkább csak egy tökéletes pásztorórával veheti fel a versenyt. Ezt az élményt élheted át a Buda szívében elhelyezkedő, a méltán exkluzív Prime Steakhouseban, ahol kétszázféle magyar és külföldi bor, házi készítésű, frissen sült kenyér, kellemes zene és ízléses, a kor hatásait tükröző enteriőr vár.
Ez az a hely, ahol a nagyvárosi elegancia és a laza, könnyed kényelem találkozik, ahol a páratlan ízek, az igazi „cool" hangulat magas színvonalú kiszolgálással párosul.

 

Prime Steakhouse, Mammut, mexikói hetek

 

Márciusban a tematikus napok-hetek keretében a külföldi (mexikói brazil, argentin) konyha ízei is megjelennek a Prime Steakhouse chef ajánlataiban. A tavaszi nagy diéta idején a „Weight Watcher" programban kifejezetten a fogyókúrákra gondolva kerülnek összeállításra az ételek.

 

Prime Steakhouese, Mammut Bevásárlóközpont, Mexikói hetek

 

Március 8-án, Nőnapon – egész nap – meglepetésekkel és ajándékokkal kedveskednek a hölgyeknek. Ezen a napon a hölgyvendégeknek egyet fizet, kettőt kap akció minden koktélra; 15 % kedvezmény a fogyasztás végösszegéből, valamint minden hölgy vendéget különleges ajándékkal lepnek meg. Legyen egy hangulatos vacsora a férjjel vagy egy görbe este a barátnőkkel – ezen a napon minden a hölgyekről szól. A kellemes hangulatot este 8 órától az Első emelet együttes énekese Kiki és Dj Dominiqe biztosítja.

Engedj a kényeztetésnek, érezd jól magad Buda gasztronómiai ékszerdobozában, a Prime Steakhouse-ban!

 

Prime Steakhouse, Mexikói hetekPRIME STEAK & WINE

 
Mammut I. Bevásárlóközpont, III. emelet
1024 Budapest, Lövőház u. 2-6.


Nyitva tartás:
Hétfő – Szerda: 12 – 24-ig
Csütörtök-Szombat: 12 – 01-ig
Vasárnap: 12 – 24-ig


Asztalfoglalás: + 36 70 331 8666
www.primerestaurant.hu