Főzzünk spanyol ételeket együtt!

 
Spanyol Kulináris Praktikák
Főzni jó, a spanyol kaják finomak! De ezt lehet még fokozni: társaságban főzni még jobb és ha mindemellé még spanyol borokat is kortyolgatunk, úgy pláne sokkal jobb! Az sem árt, ha van a csapatban olyan valaki is, aki tudja, hogyan készülnek a spanyol specialitások és ebben segít is. Ő nem más, mint Kis Sanyi, a Miele Főzőiskola séfje. A főző csapat pedig alakulóban van, téged is várunk 2012. április 4-én a következő Spanyol Kulináris Praktikára.
Miele Főzőiskola, Kis Sanyi, séf
Egyre többen ébrednek rá, hogy milyen jó buli egy-egy ilyen gasztro-programon résztvenni, ami kicsit sem hasonlít egy szigorú értelemben vett tanfolyamhoz, tehát ne úgy képzeld el. De akkor hogyan?
Megérkezel a Miele Főzőiskolába, ahol a profi konyha már készen áll, és a kötényed már csak arra vár, hogy gyorsan beleugorjál. Jöhet egy gyors kézmosás és kezdünk is!
Kis Sanyi, a vezető séf, ismerteti a spanyol menüsort, amit kis csoportokba rendeződve készítünk el, közösen. Közben átkacsingatunk, hogy a többiek hogy állnak, mit és hogyan főznek és koccintunk egyet a Vino Castillo kezdő borával, azaz egy fehérrel. Ahogy haladunk a menüvel és fokozódik a hangulat, jön a rosé, majd a vörös bor.  
Sanyi, a séf természetesen folyamatosan segít, kiigazít, sztorikat mesél, szól mielőtt odaég a főztöd és hasonlók.

A főzőest csúcspontja a tálalás és az azt követő vacsora: ekkor fény derül arra, hogy mit alkotott a csapat.

spanyol borok: Vino Castillo

Nem baj, ha nem vagy egy nagy konyhatündér, Sanyi a program garanciája és hozzá kell tenni, hogy egyik alkalommal sem maradtunk éhen, mindig csuda finomak lettek a spanyol specialitásaink.

Kedvet kaptál? Helyes! Gyere, főzzünk együtt!

ajo blanco, andalúz fokgymaleves mandulával és szőlővel Miele Főzőiskola, Spanyol Kulináris Praktika Időpont: 2012. április 4. (szerda) 17:30 - 20:30h

Helyszín: Miele Főzőiskola
(Bp., Alsó Törökvész út 2.)

10 fő a maximum létszám, úgyhogy érdemes időben jelentkezni!

Részvételi díj:
Az ár tartalmazza a főzéshez szükséges alapanyagokat (a végén közös vacsora van), spanyol borokat (Vino Castillo-ból érkeznek) és természetesen a Miele Főzőiskola séfje - Kis Sanyi- által vezetett főzőprogramot.
Alap ár: 14.900 Ft
Ha regisztrálsz a Miele Főzőiskola oldalán: 12.900 Ft
Visszatérő részvevőknek minden 4. alkalom INGYEN van!  (ehhez szükséges a fenti regisztráció)