Indul a spanyol főzőcske!

Indul a spanyol főzőcske! 

spanyol tapas, spanyol főzőtanfolyamMár annyian mondtátok, hogy szervezzünk olyan programot is, ahol a spanyol konyha rejtelmeibe lehet betekintést nyerni, sütni-főzni, tapas-okat készíteni, hogy kifőztünk Nektek valamit! Egy szép őszi napon megadatik a lehetőség, hogy köténnyel felvértezve, fakanállal a kezedben, számos főzni vágyó kalandorral egyetemben, részt vegyél egy spanyol főzőnapon.

 


 

Egy interaktív programról van szó, - nem bemutató lesz - hanem a program résztvevői fogják elkészíteni a spanyol menüsort, profi chef vezetésével, segítségével. Előképzettség nem szükséges, csupán lelkesedés és érdeklődés a spanyol étkek iránt. 

 

Spanyol tapas-ok, spanyol főzőtanfolyamA főzőcske baráti hangulatban zajlik, úgy kell elképzelni, mintha egy nagyobb baráti társaság -akik közül egy valaki szakmabeli - nekilátna főzni egy délután. A különbség az, hogy mindez egy profi konyhában zajlik, némi spanyol bor kíséretében.

 

Ha benne vagy egy ilyen kalandban, kövesd figyelemmel a következő hírleveleinket, amiből a részleteket megtudhatod, mert limitált a résztvevők száma, így érdemes lesz időben jelentkezni.

 

Annyit még elárulunk, hogy a tervezett időpont: 2011. szeptember 22. (csüt. este)