Álláslehetőség angolul és spanyolul beszélőknek

állás Pénzügyi szolgáltatással foglalkozó cég beszerzési központjába keresnek erős nyelvi képességekkel rendelkező munkatársat az alábbi pozícióba.

 Beszerzést támogató munkatárs – több nyelven TESK-3121-11

Kimagasló szakmai háttér, izgalmas multikulturális környezet és fejlődési lehetőséget biztosító álláslehetőség várja Önt! Megbízónk üzleti folyamatok támogatását végzi ügyfelei számára főként pénzügyi, beszerzési és HR területen. Amennyiben szeretne nemzetközi munkakörnyezetben magas szintű ismeretekre szert tenni, szívesen használja a nyelvtudását és emellett szeretne szakmai tapasztalatokra szert tenni pénzügyi, beszerzést támogató területen, küldje el jelentkezését hozzánk!

A leendő munkatárs feladatai lesznek:

A leendő munkatársak felelősek a beszerzési, adminisztratív és számlázási folyamatok támogatásáért. A pozíció szempontjából fontos szerepet tölt be az idegen nyelveken való kommunikáció, amely segíti a szükséges információk beszerzését, a leendő kollégák támogatását, illetve a társegységekkel való kapcsolattartást. A napi munka során fő szerepet képez az angol nyelvnek a használata és kisebb fókusz helyeződik a második nyelvre.

A jelölttel szemben támasztott elvárások:

-         felsőfokú végzettség (előny gazdasági diploma)

-         erős középfokú angol + a következő nyelvek egyikének folyékony ismerete:

cseh/spanyol/olasz/svéd/görög/francia/lengyel

 Előnyök:

  • minimális szakmai tapasztalat adminisztrációban, ügyfél kapcsolattartásban idegen nyelveken.

Pályakezdők jelentkezését is várják!

 Munkavégzés helye:

Budapest

Amit kínálunk:

- nagy múltú, szakmai hírnévvel rendelkező multinacionális csapat

- lehetőség egy teljesen újonnan létrejövő csapatban kiemelkedő szakmai tapasztalat szerezésére

- nyelvtudás kamatoztatása, fejlesztése multikulturális, stabil, barátságos és fiatalos munkakörnyezetben, modern munkakörülmények között

- szakmai képzéseken, tréningeken való részvétel

- versenyképes bérezés és juttatási csomag (étkezési hozzájárulás, BKV bérlet).

 

Pozíció területei:

Beszerzés

Ügyfélszolgálat

SSC

Adminisztráció

 

Jelentkezés módja:

Amennyiben felkeltette érdeklődésed a pozíció és szívesen hallanál a lehetőségről bővebben, küldd el magyar és angol nyelvű szakmai önéletrajzod a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre a TESK-3121-11 jeligével!