Olores-colores-sabores del flamenco

Flamenco,spanyol, Spanyol Portálflamenco egy összetett és sokszínű műfaj, minden részletébe bele kell kóstolni. Érezni kell az illatát, a szenvedélyét, ezer arcát, ritmusát, lüktetését. Egy ilyen flamenco esthez pedig, melyet május 30-án mutat be Pirók Zsófia, Lippai Andrea és csapata a New Orleans Music Club-ban, ízélmény is párosulhat, hiszen autentikus andalúz tapas-ok készülnek kifejezetten erre a napra. A New Orleans Music Club kapui már 19 órától nyitva állnak, maga a flamenco előadás 21 órakor kezdődik. A műsor után tánctanítás és fiesta következik, a szünetben pedig egy rövid spanyol kvízen játszhattok, melyen ajándékutalványokat nyerhettek a Granada Spanyol Nyelviskola tanfolyamaira. 

Ha még hallottál Pirók Zsófiáról, aki 5 évig tanult Sevillában flamenco szakon, érdemes elolvasnod korábbi írásainkat, melyeket még kintléte alatt készítettünk vele: Flamenco, spanyol, Spanyol Portál

Sevillában minden ajtón, ablakon be kell nézni 

Magyar flamenco sikerek Sevillában 

Így zajlik a Flamenco Bienal Sevillában 

Jegyek két árkategóriában kaphatók:

3.000 Ft - vacsora nélküli jegy (emeleten)

6.000 Ft - andalúz tapas vacsorát is tartamazó belépő (földszinten, színpad mellett)

Jegyek: Helyszínen (Bp. Lovag u.5) , vagy a Granada Nyelviskolában (Széna térnél, Hattyú u. 16) vagy a kedden és szerdán a flamenco órák időpontjában)

Facebookesemény:https://www.facebook.com/events/1464506677120534/?fref=ts

 

New Orleans Music Club, flamenco