Próbáld ki a flamenco-t, ingyen!

Pirók Zsófi, flamenco, flamenco óra, spanyol portálSzeptember 8-án, hétfőn este 20.15-től ingyenesen vehetsz részt Pirók Zsófia kezdő flamenco tanfolyamának első óráján minden kötelezettség nélkül. Ha már kacérkodtál a flamenco gondolatával, de még nem szántad el magad, ez egy remek alkalom, hogy kipróbáld! 
Mivel a flamenco nem páros tánc, így nyugodtan jöhetsz egyedül is az órára.

Pirók Zsófi - az első magyar, aki Sevillában szerezte táncművész diplomáját flamenco szakon és már tanulmányai alatt is számos fellépése volt Andalúzia flamenco bárjaiban, kultúrházakban és színházakban - sok szeretettel vár minden érdeklődőt!

Kedvcsinálóként nézd meg az alábbi videót, szeptember 8-án pedig gyere el kipróbálni az órát, belekóstolni a flamenco érzelmekkel fűtött világába, lüktető ritmusába:

pirok zsofia2

Kezdő szint az alapoktólElső óra: szeptember 8, mely ingyenesen kipróbálható!
Hétfő - Csütörtök: 20:15 - 21:15

Táncórák helyszíne: Marczibányi Téri Művelődési Központ
(1022 Budapest, Marczibányi tér 5/a)

Jelentkezés a tanfolyamra: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Érdeklődni Intenzív kurzusosról és magánóráról: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
(flamenco tánc-, flamenco ének táncosoknak,- flamenco ének,- flamenco gitár, cajón-kurzusok)