A boldogság titka - újabb spanyol nyelvű film a Cirkóban

Amilyen kicsi a Cirkó-Gejzír mozi, olyan nagy örömet tud okozni nekünk, spanyolrajongóknak a moziműsorra tűzött spanyol nyelvű vetítéseivel. 

 

A 2016-os évet egy remek spanyol filmmel indítottuk - ez volt a Truman - most pedig egy argentín alkotás, a Boldogság titka forog a Cirkóban. A boldogság titka
(El misterio de la felicidad, argentín, 2014, 92 perc)

Santiago és Eugenio kapcsolata több egyszerű barátságnál. A két férfi évtizedek óta üzlettársi viszonyban van: mindent együtt csinálnak, szavak nélkül is megértik egymást, és örömben-bánatban mindig ott vannak egymásnak. Amikor egy napon Eugenio nyom nélkül eltűnik, Santiago Laurával, Eugenio feleségével együtt indul a keresésére. Útjuk során azonban nem egy megdöbbentő fordulattal szembesülnek, és rádöbbennek, hogy néha az álmok fontosabbak, mint a régen tett és azóta kiüresedett ígéretek.

Nézzük az előzetest: 

 

Ha kedvet kaptál megnézni a filmet, gyere el arra az exkluzív vetítésre, mely kifejezetten a spanyolosoknak fog szólni, azaz a filmet a Granada Nyelviskola spanyol anyanyelvű tanára fogja felkonferálni, a vetítés után pedig egy spanyol nyelvű beszélgetés veszi kezdetét a látottakat kivesézve.

Időpont és jegyárak hamarosan! Kövesd hírlevelünket.