Próba nyelvvizsga lehetőség

 Kacérkodsz a nyelvvizsgával? Esetleg még nem tudod, hogy melyik nyelvvizsgát válaszd? 

Talán még nem is hallottad, hogy a BME-n már van lehetőség egynyelvű vizsgát is tenni, a DELE-hez hasonlót, vagyis ahol nem kell a fordítás nehézségeivel megküzdened? 

Bővebben

Ösztöndíjat nyertem Valladolidba

Sokan keresitek a lehetőségeket, hogy miként lehet költségkímélő módon Spanyolországban nyelvet tanulni. Ezen a héten Kiss Eszterrel, a Granada Nyelviskola diákjával beszélgettünk, aki két hetet töltött Valladolidban. Az 500 eurós nyelvtanfolyamért mindössze 85 eurót fizetett az ösztöndíj felhasználásával. 

Bővebben

Charlando - Komminukációfejlesztés alapszinten

charlandoNagyon fontos, hogy már kezdő szinten is jól begyakorold a tanultakat, legyen szó akár csak a bemutatkozásról vagy környezetünk, családunk leírásáról, azt bármikor magabiztosan el tudd mondani. Elvégre azért tanulod a nyelvet, hogy kommunikálni tudjál spanyol anyanyelvűekkel, így már a spanyol nyelvtanulás elején érdemes ráerősíteni a kommunikációra és felhagyni a gátlásokkal. 

Bővebben

Egy újabb ok, amiért érdemes spanyolul tanulni!

Gondoltad volna, hogy ha valaki egyáltalán nem beszél spanyolul, még akár ez is megtörténhet vele? Nos, Barcelonában valóban történt hasonló eset egy flamenco előadáson- de ott a néző azért szerencsésebben járt, mint videónk szereplője. :) 

Természetesen nem voltunk ennyire szőrösszívűek a Granada Nyelviskola első reklámfilmjének főszereplőjével, a jelenet felvétele után ő is végignézhette Pirók Zsófi táncát. :)

Bővebben