Spanyol oktatás Miskolcon

 

Szabó Leontina vagyok, Venezuelában és Spanyolországban éltem, anyanyelvi szinten beszélek spanyolul. Spanyol korrepetálást vállalok Miskolcon és környékén bármilyen korosztálynak, kezdő szinttől a haladóig, beszéd- és szókincsfejlesztés, szövegértés, nyelvtani rendszerezés vidám környezetben.

Egyéni vagy csoportos foglalkozás is lehetséges. (45perc 1800ft/fő, 60 perc 2000ft/fő)

A részletekért kérem, írjon e-mailt vagy hívjon bizalommal. 

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. tel.: 36-20/222-22-62

¡Spanyol Neked!

Vidám, változatos, beszédcentrikus magánórák a belvárosban! Ha bármilyen vizsgára készülsz, vagy csak kedvtelésből tanulod a spanyolt, várlak sokéves tanítási tapasztalatommal, hatékony módszereimmel és sok szeretettel. :) Az első ismerkedős alkalom ingyenes és minden kötelezettség nélküli!

További részletekért feltétlenül nézd meg a http://www.facebook.com/SpanyolNeked oldalamat és várom hívásodat (+36 30/323 16 33) vagy leveledet (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

Tanulj spanyolul!

Spanyolt tanítok nagy tapasztalattal, vidám, stresszmentes órákon Budapest belvárosában vagy online.Tanítok általános, üzleti és idegenforgalmi spanyolt is, a kezdőtől egészen a felsőfokú nyelvvizsgáig, kicsiknek, nagyoknak, bevált módszerrel, sok beszélgetéssel, változatos tananyagokkal, célirányosan! Várom jelentkezésed a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen

Egyéni és kiscsoportos spanyol oktatás, Király Katalin

Egyéni és kiscsoportos spanyol oktatás minden szinten, rugalmasan és hatékonyan, a város több pontján. Nincs lehetetlen, csak eltérő igények. Díjazás megegyezés szerint.

Érdeklődni lehet: 0670/347 6288 vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Uruguayi nyelvtanárnő

Spanyol anyanyelvű, kétdiplomás, tizenegy éve Magyarországon élő uruguayi vagyok.

Spanyol tanítást/társalgást/felkészítést nyelvvizsgára vállalok Budapesten. 

Érd.: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Tel.: 30-328-21-27 (María Elena Szilágyi Chebi)

A

11 éve spanyol

A spanyol nyelv tanításával foglalkozom 11 éve. Jól fel tudlak készíteni nyelvvizsgára, érettségire teljesen az alapoktól kezdve. Bp. belvárosában, a Kálvin térnél tanítok. Kezdõként is hívj bátran 06-70-3171554

Argentínában élt

diplomás, lelkes, fiatal lány vállal spanyol tanítást elérhető áron.

Telefon: 06/20-577-5465

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Felsőfokú nyelvtudással

Felsőfokú nyelvtudással spanyol oktatást és korrepetálást vállalok kezdőknek és középhaladóknak Budapesten, 2500 Ft/90 perc. T.: 20/9124828.

Spanyol

Spanyol

Hét év spanyol nyelvterületen töltött külszolgálat után több éve tanítok fõleg kezdõket, érettségire vagy középfokú nyelvvizsgára készülõket illetve leendõ külföldi munkavállalókat. A tematikát igény szerint a beszéd, a szókincs és a nyelvtan megfelelõ súlyozásával állítjuk össze.

Az egyéni órákat a Komjádi uszoda közelében (II. Zsigmond tér ) adom, 1500 Ft/45 perc áron. Tel: 06 30 2616367 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (Farkas Zsuzsa)

Beszélgetős spanyol órák!

Sziasztok! Daniel Manriquez vagyok, Chile-ből érkeztem. Kifejezetten beszédkészséget fejlesztő, társalgó spanyol órákat vállalok. (magyarul nem beszélek egyelőre) Írj, ha egy kis gyakorlásra van szükséged! Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Spanyol a Klinikáknál

Spanyol nyelvi magánórák a Klinikák metrómegállónál fiatal nyelvtanárnőtől. Minden szinten, minden nyelvvizsgára (Rigó, BME, DELE, Corvinus, külker, BGF idegenforgalmi stb.)! A lelkiismeretes tanításnak köszönhetően a tanítványok elsőre átmennek a nyelvvizsgán! A házi feladatok javítását órán kívül végzem, így ezzel sem megy az idő a beszélgetés-centrikus órákból. Hívj, egy próbát megér! Valastyánné Nagy Veronika Mobil: (30) 245-1215, telefon: (1) 215-7133, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Elkötelezett és hatékony tanulás 

Fiatal, rugalmas, mégis több, mint tízéves tanítási tapasztalattal rendelkező, több diplomás nyelvtanárnő vagyok; a teljesen kezdő szinttől a felsőfok utáni társalgásig mindenféle órát szívesen vállalok,(szak)nyelvvizsgákra, érettségire is nagy gyakorlattal készítek fel. Az órák a diák egyéni céljainak megfelelő módszer(ek) alkalmazásával zajlanak. Kuriózum, hogy lektorálást, tolmácsolást, fordítást is tanítok. 16 év feletti korosztály jelentkezését várom, helyszín: a Nyugati Pu. közvetlen környéke. Óradíj: a tanulás gyakorisága, célja függvényében rugalmasan alakul. Két-három fő esetén az óradíj nem változik. Szeretettel várom a megkereséseket a következõ címen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Spanyol Kecskeméten

Spanyol nyelv oktatását vállalom Kecskeméten. Alapoktól, gyerekeknek, felnőtteknek, beszédcentrikus órák, vizsgákra való felkészítés...(kint éltem Spanyolországban és Mexikóban, valamint német szakos egyetemista vagyok). 2500 Ft/óra

Jelentkezéseket ide várom: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Spanyoltanítás Miskolcon!

Külföldön szerzett tapasztalattal spanyol nyelv tanítását vállalom középfokig Miskolc területén belül 1000Ft/60 perc áron. Szabó Anett, Telefon : 06 70 282 24 00

Spanyoloktatás

Spanyol nyelvből nyelvoktatást, nyelvizsgára, érettségire való felkészítést vállalok minden szinten; 

külföldön szerzett tapasztalattal! 2500Ft/óra

Hívj bármikor: 30-358-7788 vagy írj e-mailt: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Spanyol szakos egyetemista

Spanyol szakos egyetemista vagyok,ha szükséged lenne egy magántanárra aki felkészít érettségire, nyelvvizsgára, esetleg a spanyolországi kitelepülésre, korrepetálna, vagy ha "csak úgy" érdekel a nyelv...

Hívjál nyugodtan!;) 06-20-3975939, vagy emailben:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (Kerékgyártó Áron)

Spanyol órák Bp-en és Budaörsön

Spanyol nyelvtani felkészítést, társalgási gyakorlást, nyelvfejlesztést, gyermekeknek játékos foglalkozást vállalok Budapesten és Budaörsön. Nyelvtudásom és tanári tapasztalatom anyanyelvi környezetben szereztem.

Érdeklődni a 30/38 33 721 telefonszámon, vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehet.
Üdvözlettel: Szabó Ágnes

Kolumbiai tanár

Anyanyelvű kolumbiai spanyolt oktatok a belváros szívében. Kezdő szinttől egészen haladóig. Házhoz is tudok menni. Nagy szeretettel várom azokat, akik vidáman és gyorsan akarnak spanyol nyelvet tanulni. Bővebb információ: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. T.: 06/70 611-4513