Jössz velünk Spanyolországba?

Terveink szerint 2011 májusában egy 5 napos utazást szervezünk Spanyolországbaa Spanyol Portál olvasóinak, és Spanyol klubtagoknak. A látogatás célja: városnézés, nyelvgykorlás, szórakozás. Az úticélt még nem döntöttük el, ez rajtatok is múlik, egyelőre Madrid és Barcolena a két lehetséges opció. Téged érdekelne egy ilyen program?

Utazás SpanyolországbaAz utazás időpontját úgy fogjuk megválasztani, hogy a hétvége is beleessen, így talán mindenki számára könnyebben megoldható a résztvétel, ha kevesebb szabadságot kell kivenni. Amit egyelőre tudni lehet az utazásról, az az, hogy repülővel utazunk (fapados járattal), városközponti szálláshelyet választunk, de ahhoz, hogy a konkrétabb programot összeállítsuk, először el kell döntenetek, hogy Madridba vagy Barcelonába menjünk.

Szavazz, hogy Te hova utaznál szívesebben! (főoldalon, a jobb felső sarokban találod a szavazási lehetőséget)

Függetlenül a választott úticéltól, biztos, hogy a nevezetességek meglátogatásán túl, elmegyünk egy tablao-ba (flamenco bár) is, megkóstoljuk a tapas-okat és akár egy nyelviskola látogatást is beiktathatunk.

Amint kiválasztjátok az úticélt, keresünk repülőjáratot és szállást is, és akkor az árát is nagyságrendlieg tudni fogjuk.

Gyertek, menjünk együtt Spanyolországba!