Guatemala - el país de la eternal primavera

Ildi története GuatemalábanEgy latin-amerikai gyöngyszem, ahol mindig jó idő van, az éves átlaghőmérséklet 19 C fok. Mindez nem csak a mezőgazdaságnak kedvez, hanem a guatemalaiak hangulatán is érződik. Tavaly nyári Spanyol Táborunk résztvevője, Heim Ildikó egy évet töltött Guatemalában, önkéntesként dolgozott az El Nahual szervezetnél, ahol gyerekek es felnőttek oktatasával (angol, gitár, művészetek és általános képzés) foglalkoznak.
Ildi dióhéjban így foglalta össze Guatemalát és az ottani élményeit: FANTASZTIKUS!Épp ezért arra gondoltunk, hogy most, hogy már visszajött Magyarországra, meghívnánk a Spanyol Klubba, hogy meséljen többet erről a latin-amerikai országról, melyről igen keveset tudunk, hallunk, pedig rengeteg felfedezni valót tartogat az ország. Nem csak a természeti adottságai (őserdők, tengerpart, hegyek, vulkánok) varázsolnak el, hanem az ősi maja romvárosok, a színes népviseletek, piacok, ősi ceremóniák és a mosoly az emberek arcán.

Guatemala, Latin-Amerika

Ha szeretnéd megismerni Guatemalát, várunk 2010. október 12-én, kedden 18 órakor a Spanyol Klubos előadásra, Budapesten a Casa de la Músicában. (VIII. ker. Vas utca 16.)

Ha személyesen nem tudsz részt venni, rendeld meg az Amigo cd-t, mely tartalmazni fogja az előadás felvételét, a többi tananyag mellett.

További info, érdeklődés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a 06 30 367 7412-es telefonszámon. (Jahromi-Józsa Berta)