Vamos a Espana! Remek lehetőség a nyári egyetem

AEGEE - nyári egyetem SpanyolországbanPillanatok alatt itt a nyár, úgyhogy jó lesz minél előbb végigzongorázni a lehetőséget, hogy miként tölthetünk egy kis időt spanyol földön. :)

Hallottál már az AEGEE-ről? Nyári egyetemrõl? Remek alkalom egy kis utazásra, bulizásra, nyelvgykorlásra.

 
Bár a program neve kicsit "iskolaszagú", valójában nem nagyon lát iskolapadot az ember a két vagy három hetes kiruccanás alatt. Az Aegee (Európai Hallgatók Egyesülete) által szervezett nyári egyetemeknek ugyanis legfőbb célja, hogy megismerkedjünk más európai fiatalokkal, jól érezzük magunkat miközben nyelvtudásunkat is kamatoztatjuk. Buli az egész!

És jó hír Nekünk, spanyolosoknak, hogy Spanyolországban 5 városban is szerveznek ilyen programot minden nyáron. Barcelona, Madrid, Oviedo, Zaragoza és Valencia.

Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődésed, és szívesen beneveznél egy ilyen nyári programra, most bizonyára felmerül benned a kérdés, hogy hogyan és miként jelentkezhetsz és hogyan csatlakozhatsz ehhez a non-profit diákszervezethez.

Egyszerű. Te is könnyen Aegee tag lehetsz, amennyiben 17-35 év között vagy. (Már az sem feltétel, hogy felsőoktatási intézmény hallgatója legyél.) Mindössze annyit kell tenned, hogy bemész a Közgázon található Aegee irodába, leadod jelentkezésed és befizeted a jelképes éves tagdíjat, 4500Ft-ot és már kész is! Ezután kiválasztod, hogy melyik nyári programra mennél el szívesen és neten keresztül elküldöd jelentkezésed a szervezőknek.