Cumbia és spanyol karaoke

 

Cumbia és spanyol karaoke

"La Cumbia para mí es un ritmo alegre para bailar, más relajado que la salsa. Sólo debes llevar el ritmo." - Mondja Luis René, a bolíviai származású énekes és lemezlovas, aki 2013. július 20-án este 20 órától Cumbia estet szervez a Club22-ben. (VII.kerület Kazinczy utca 36.(Dob utca 29.épülete)

 

A Cumbia Kolumbiából ered, de egész Latin-Amerikát meghódította, sőt, egyes régiókban még népszerűbb is mint a salsa viszont nálunk nem annyira ismert, inkább csak a salsa árnyékában él, de ezen az estén most megismerheted.  A tánc előtt spanyol nyelvű karaoke-ra kerül sor, ahol a Granada Spanyol Nyelviskola által felajánlott spanyolos nyeremények ütik a legjobb előadók markát.

 

Luis azt is elárulta nekünk, hogy gyerekkora szeret énekelni és július 13-án romantikus latin balladákkal áll színpadra a Janis’ Pub-ban (1053 Budapest Királyi Pál u. 8.) órától kezdődően. Hallgass meg egy kis ízelítőt itt: http://luisreneweb.wix.com/music#!price-list/c3u7

A repertoráon főként Julio Iglesias dalai szerepelnek valamint bolero-k, melyrőlmint műfajról, így nyilatkozott a bolíviai énekes: "El Bolero es un ritmo lento para bailar bien romántico, para ponernos sentimentales."