Fuel Fandango Budapesten

Fuel Fandango flamenco koncertMárcius 25-ére egy különleges flamenco koncerttel készül a Cervantes Intézet: a Fuel Fandango flamenco triót kérte fel, hogy mutatkozzon be a magyar közönség előtt is, az A38 hajó színpadán. Nézzük, hogy mit lehet tudni erről az új formációról.


Fuel Fandango flamenco koncert, A38 BudapestA Fuel Fandango-t Ale Acosta producer és Nita énekesnő hozta létre. Az együttes rendkívül eredeti zenét játszik, szinte minden zenei stílust ötvöznek a flamenco-val: funk, rock, pop, elektronikus zene.
Ale Acosta 2004-ben robbant be a spanyol zenei színtérre Mojo Project című lemezével, amelyhez most csatlakozik a  káprázatos énekesnő, Nita, hihetetlen hangterjedelmével. A trió harmadik tagja Carlos Sosa dobos, akivel élő koncertjeiken kiegészülve verhetetlen hármast alkotnak.

 

A januárban megjelent, hatalmas sikert aratott bemutatkozó lemezüket Madridban és Córdoba-ban vették fel, és tagadhatatlanul hozzájárult a lemez sikeréhez, hogy az a Simon Daveys keverte Londonban, akinek a keze alól számos Depeche Mode, Björk, Chemical Brothers és más híresség albuma is kikerült.