Kolumbia büszkesége, Shakira

shakiraMár csak 5 hetet kell várni és hazánkba érkezik Shakira, Latin-Amerika egyik legjobb hangja. Koncertjein mindig őrültjó hangulat uralkodik, Amerikában és Európában egyaránt odavannak a kolumbiai sztárért, szinte harc folyik a koncertjegyekért.

De hát ha egyszer valamiért érdemes megküzdeni, akkor Te se maradjál le róla, ugyanis most először érkezik Budapestre, turnéja után pedig saját bevallása szerint egy kis pihenő következik, tehát ki tudja mikor lesz újra lehetőség őt élőben hallani.

Már kiskorában egyértelmű volt, hogy Shakira-ból énekesnő lesz és ez olyannyira bevált, hogy mára már több mint 30 millió példány kelt el albumaiból. De ami igazán szimpatikus Shakira-ban -a zenei tudásán kívül- az az, hogy a sztárság csillogásában is valahol ember tudott maradni. Ezt mi sem bizonyít jobban, mint hogy létrehozott Kolumbiában egy alapítványt az utcára került gyermekek segítségere (Pies descalzos). Erőfeszítéseit a UNICEF is díjazza, beválasztotta nagykövetei közé, így a szervezet legfiatalabb képviselőjeként tevékenykedik.

Szóval rendes is, csinos is és még énekelni is tud, a táncáról már nem is beszélve...